Onderdeel van FORTEZZA Groep

  070 327 7281  sales@fortezza-groep.nl

Diensten

Fortezza Cybersecurity biedt gestandaardiseerde en geautomatiseerde cybersecuritydiensten. Deze zijn ontwikkeld door onze security experts die uw sector door en door kennen. Hierdoor kunnen wij kwaliteit bieden tegen een aantrekkelijke prijs.

Identity & Access Management

Met IAM beschermt u gegevens tegen cybercriminaliteit, identiteitsfraude en privacy schending en beperkt u de toegang tot gevoelige informatie tot geautoriseerde personen. Tegelijkertijd kunt u de processen rondom deze beveiliging automatiseren met unieke tooling. Dit neemt de druk weg bij HR- en IT-afdelingen.

Cybersecurity Fortezza
Controll Framework CIS

CIS Control Framework

Met een uitgebreide scan die zich baseert op dit framework krijgen we inzicht in alle risico’s en dreigingen van bedrijfsprocessen voor de kerntaken van uw organisatie. Daarbij gaat het naast de inrichting van processen ook over de kennis en het gedrag van mensen in relatie tot het gebruik van de techniek. U krijgt inzicht in de (on)bekende kwetsbaarheden van uw organisatie, processen, mensen en techniek (infrastructuur en applicaties). Maar we brengen uw organisatie tevens naar het juiste veiligheidsniveau.

“Het geeft ons veel vertrouwen door samen te werken met een partner die ons door en door kent.”
Voornaam Naam - Bedrijfsnaam klant

Volledige ontzorging en hoge kwaliteit

Voordelen van Fortezza Cybersecurity

  • Wij bieden constante aandacht voor beveiliging versus een eenmalige installatie. Organisaties en aanvalstactieken veranderen continu. Dit resulteert steeds in nieuwe kwetsbaarheden. Fortezza Cybersecurity brengt continu verbeteringen aan in de beveiliging om in te spelen op nieuwe ontwikkelingen.
  • Met onze doelmatige en organisatiespecifieke aanpak stellen we mensen en processen centraal. Dit stelt ons in staat de meest relevante en kosteneffectieve beveiliging te bieden die organisaties nodig hebben.
  • De vraag naar cybersecurity blijft onverminderd hoog en is onvoorspelbaar. Fortezza Cybersecurity heeft de capaciteit om de vraag over een lange periode op te vangen.