Onderdeel van FORTEZZA Groep

  070 327 7281  sales@fortezza-groep.nl

Diensten

Fortezza Cybersecurity biedt gestandaardiseerde en geautomatiseerde cybersecuritydiensten. Deze zijn ontwikkeld door onze security experts die jouw sector door en door kennen. Hierdoor kunnen wij kwaliteit bieden tegen een aantrekkelijke prijs.

CISO as a Service van Fortezza Cybersecurity biedt organisaties een kosteneffectieve en strategische oplossing voor het navigeren in de complexe wereld van cybersecurity en compliance. Deze service omvat toegang tot deskundigheid en ervaring van een Chief Information Security Officer zonder de noodzaak voor een fulltime positie. Het helpt organisaties om te gaan met uitdagingen zoals beperkte in-house expertise, naleving van regelgeving, en het opstellen van een strategisch beveiligingsbeleid. Taken omvatten het ontwikkelen van beleid, risicobeheer, incidentrespons, en het bevorderen van beveiligingsbewustzijn. CISO as a Service past zich aan aan de veranderende behoeften van de organisatie, waarbij het niet alleen de operationele efficiëntie verbetert, maar ook helpt bij het naleven van regelgeving en het optimaliseren van de bedrijfswaarde. Kies voor deze service om een samenhangende beveiligingsstrategie te ontwikkelen die aansluit bij jouw organisatorische doelen en uitdagingen.

Consultancy cybersecurity

Managed Vulnerability Scanning Service (MVSS) van Fortezza Cybersecurity is een essentieel instrument in het hedendaagse dynamische cyberdreigingslandschap. Deze service biedt grondige, routinematige scans van netwerken, systemen en applicaties, cruciaal voor een effectieve beveiligingsstrategie. MVSS identificeert en mitigeert proactief kwetsbaarheden, waardoor organisaties hun risico op cyberaanvallen en datalekken kunnen verminderen. Dit helpt niet alleen bij het naleven van wet- en regelgeving, maar verbetert ook de algehele beveiligingsarchitectuur. Met de expertise van Fortezza Cybersecurity ontvang je gedetailleerde rapportages, prioritering van kritieke kwetsbaarheden, en deskundig advies voor het versterken van je cybersecurity. Kies voor MVSS en waarborg de digitale veiligheid van je organisatie met een strategische en persoonlijke aanpak.

“Het geeft ons veel vertrojouwen door samen te werken met een partner die ons door en door kent.”
Voornaam Naam - Bedrijfsnaam klant

Volledige ontzorging en hoge kwaliteit

Voordelen van Fortezza Cybersecurity

  • Wij bieden constante aandacht voor beveiliging versus een eenmalige installatie. Organisaties en aanvalstactieken veranderen continu. Dit resulteert steeds in nieuwe kwetsbaarheden. Fortezza Cybersecurity brengt continu verbeteringen aan in de beveiliging om in te spelen op nieuwe ontwikkelingen.
  • Met onze doelmatige en organisatiespecifieke aanpak stellen we mensen en processen centraal. Dit stelt ons in staat de meest relevante en kosteneffectieve beveiliging te bieden die organisaties nodig hebben.
  • De vraag naar cybersecurity blijft onverminderd hoog en is onvoorspelbaar. Fortezza Cybersecurity heeft de capaciteit om de vraag over een lange periode op te vangen.