Onderdeel van FORTEZZA Groep

  070 327 7281  sales@fortezza-groep.nl

Nieuws

Kritiek lek in FortiOS en FortiProxy

Het was snel schakelen toen we van netwerkbeveiliger Fortinet vernamen dat er een beveiligingslek was ontdekt in de veelgebruikte software FortiOS, FortiProxy en FortiSwitchManager. Het lek opent de deuren naar de beheerdersinterface zodat een aanvaller allerlei acties in gang kan zetten zoals zichzelf toegang geven tot het netwerk van de klant of voor anderen de toegang blokkeren. Hierbij hoeft deze persoon niet per definitie in te loggen. Fortinet doet haar best om alle organisaties die gebruikmaken van de software te waarschuwen.

Lees meer »
14-10-2022

Fortezza zit per 5 september in Zoetermeer

Fortezza verhuist per september naar Zoetermeer Per 5 september verhuist Fortezza naar het nieuwe pand ‘Oxford’ aan de Louis Braillelaan in Zoetermeer. Een frisse en nieuwe werkplek die qua ruimte

Lees meer »
12-09-2022

Het belang van een roadmap voor uw IAM-project

Een goed Identity and Access Management (IAM) is onmisbaar. Een IAM-project verloopt beter met een IAM-roadmap. Lees in deze blog waarom een roadmap belangrijk is en hoe je deze maakt.

Lees meer »
15-07-2022

Starten met IAM

U wilt dat mensen toegang hebben tot de systemen en documenten die zij nodig hebben. Een IAM traject is het antwoord. Maar hoe start u dit op? Wij geven antwoord op die vraag.

Lees meer »
14-06-2022

IAM-stakeholders

Een IAM-traject hoort niet enkel thuis bij de IT-afdeling. Er zijn verschillende afdelingen betrokken bij een goede implementatie. In dit artikel bespreken we de 7 belangrijkste interne IAM stakeholders.

Lees meer »
14-04-2022

Organisaties spelen Russisch Roulette met ransomware

Een goede bescherming tegen cyberaanvallen. Nog maar weinig MKB-bedrijven hebben het echt goed op orde. Is verzekeren de oplossing? In dit artikel leest u waarom wij denken van niet.

Lees meer »
06-12-2021

Is uw organisatie AVG-compliant?

Niet voldoen aan de AVG kan leiden tot boetes en imagoschade. Wat moet u regelen om AVG-compliant te worden? In dit artikel leggen we kort uit wat u kunt doen en waar u aan moet denken.

Lees meer »
29-11-2021

Fortezza Great Place To Work

Fortezza Groep is voor de tweede keer Great Place To Work Certified en behoort dankzij deze onderscheiding wederom tot de beste werkgevers in Nederland. Lees in dit bericht hoe wij werken aan een fijne werkplek voor onze medewerkers.

Lees meer »
15-11-2021