Onderdeel van FORTEZZA Groep

  070 327 7281  sales@fortezza-groep.nl

Over

FORTEZZA CYBERSECURITY

Technologie verandert de wereld in een steeds sneller tempo

Wie in de bedrijfsvoering niet meebeweegt, ondervindt al snel achteruitgang. Daarnaast zijn er andere factoren, zoals de coronacrisis en het toenemend aantal cyberaanvallen, die bedrijven dwingen om bedrijfsvoering en werkplekken naar moderne maatstaven in te richten. In een wereld die alsmaar verandert, zorgen wij ervoor dat onze klanten kunnen meebewegen en meegroeien. Wij kunnen onze klanten van dienst zijn doordat wij zelf (technologische) ontwikkelingen signaleren en meegroeien. Er is op dit moment grote behoefte aan IT, cybersecurity, data en softwareontwikkeling en een goede integratie en afstemming van deze diensten en producten. Als deskundige binnen deze competenties stellen wij bedrijven in staat om verandering te omarmen.

Cyberdreiging neemt toe

Door het toenemend gebruik van digitale middelen in ons dagelijks leven is de veiligheid van onze data en documenten steeds belangrijker geworden. Niet alleen het gevaar van cybercriminelen ligt op de loer; ook binnen organisaties moet steeds vaker gekeken worden wie op welk moment toegang heeft tot bedrijfsbestanden. Omdat Fortezza Groep meegroeit met de digitale ontwikkelingen, is cybersecurity een aantal jaar geleden een vast onderdeel van onze dienstverlening geworden.

“Cybersecurity is net als een verzekering. Het is een randvoorwaarde voor jouw bedrijf.”
Herman Rensink - Senior Cybersecurity Specialist

Onze ISO certificeringen

ISO 9001

De norm voor kwaliteitsmanagementsystemen.

ISO/IEC 27001

De standaard voor informatiebeveiliging.

Waar wij voor staan

  • Fortezza Cybersecurity is down-to-earth: de mensen die er werken willen met IT bezig zijn, goede diensten leveren en geen dingen beloven die ze niet waar kunnen maken.
  • Fortezza Cybersecurity is betrouwbaar: we doen wat we beloven en wat we doen, doen we goed.
  • Fortezza Cybersecurity is mensgericht: we hebben oog voor de mensen om ons heen, zowel bij de klant als intern bij Fortezza
  • Fortezza Cybersecurity heeft aandacht: voor de situatie van onze opdrachtgevers. We kijken daarom altijd wat het beste is voor de klant.
  • Fortezza Cybersecurity is toegankelijk: we vinden het belangrijk dat iedereen zich welkom voelt en doen er bij onze klanten alles aan om aansluiting te maken.
  • Fortezza Cybersecurity is transparant: we maken inzichtelijk wat we doen en hoe we het doen, zodat niemand voor verrassingen komt te staan
  • Fortezza Cybersecurity levert kwaliteit: doordat we de juiste mensen voor de job in huis hebben en aandacht hebben voor mens en organisatie kunnen we een hoge kwaliteit diensten leveren.
  • Fortezza Cybersecurity is gedreven: we willen altijd het beste kunnen bieden aan onze klanten en daarom zorgen we ervoor dat we onszelf blijven ontwikkelen.